Trener GOŠK-a

Bubalo: Do turnira u Gabeli bi trebali znati na čemu smo

GOŠK-u slijede nove pripremne utakmice, a igrat će sa Krupom (6. 2.), zatim dva meča na Memorijalu Andrije Ankovića (12./13. 2.), sa Igmanom (20. 2.) i generalnu probu sa Klisom (27. 2.).
Sport / Nogomet | 05. 02. 2021. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK iza sebe ima dva tjedna priprema za proljetni dio prvenstva u Prvoj ligi FBiH, a odigrali su već i dvije prijateljske utakmice, prvo sa juniorima Veleža (3:0), potom i sa Širokim Brijegom (0:3).

To su uvodni testovi koji su u rezultatskom smislu najmanje bili bitni za ekipu i struku.

 ''Nije mjerilo naše kvalitete ni prva utakmica sa Veležom, niti ova sa Širokim Brijegom, rezultat je tu bio potpuno u drugom planu. Htjeli smo vidjeti sliku svega onoga što zasad imamo'', govori za Dnevni list trener Ivan Bubalo.

Uvodna utakmica je bila prvenstveno test za nogometaše koji su u Gabelu stigli na probu.

 ''Igračima na probi će posljednji test biti sljedeća utakmica sa Krupom gdje ćemo vidjeti tko će ostati i hoće li itko od njih'', dodaje.

U duelu sa premijerligašem su imali puno težeg protivnika pred sobom.

''Ovaj tjedan nam je dosta jak, igrači su umorni i teški, a Široki je razina više po kvaliteti. Vidio sam dobrih i loših stvari u našoj igri. Imali smo i četiri prilike koje nismo realizirali. Osnova je da sam dobio sliku o igračima na koje bi trebali računati'', priča Bubalo.

Kao pojačanja u sastav su ove zime stigli lijevi bočni Gabrijel Čoko, igrači zadnje linije Toni Tipurić i Dražan Glibo, krilo Samir Mehić te napadač Dženan Haračić.

''Nadam se da bi mogli dobiti još dva igrača, jednog prema naprijed i jednog veznog. Trenutno nam je problem i to što nismo na zadnjoj utakmici mogli računati na standardne igrače Šunjića i Glibu koji su bolesni. Takvi izostanci se kod nas ipak dosta osjete'', kazao je Bubalo.

GOŠK-u slijede nove pripremne utakmice, a igrat će sa Krupom (6. 2.), zatim dva meča na Memorijalu Andrije Ankovića (12./13. 2.), sa Igmanom (20. 2.) i generalnu probu sa Klisom (27. 2.).

''Do turnira u Gabeli bi trebali znati na čemu smo kad je u pitanju igrački kadar'', kazao je Ivan Bubalo.

Za Memorijal Andrije Ankovića su ždrijebani polufinalni parovi pa će od 13 sati (petak, 12. veljače) zaigrati Zrinjski (Mostar) i Sutjeska (Nikšić), dok od 15 sati igraju domaći GOŠK i Gradina (Srebrenik). Dan kasnije od 13 sati se igra utakmica za treće mjesto, a od 15 sati finale. Tradicionalna Plavo – bijela noć se ove godine neće održavati zbog pandemije koronavirusa.

Kopirati
Drag cursor here to close