Trener GOŠK-a

Bubalo: Daleko smo još od ''mirne luke''

GOŠK se malo odmaknuo sa dna, ali je još uvijek u skupini ekipa koje se bore za opstanak...
Sport / Nogomet | 01. 04. 2021. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osam bodova u četiri utakmice je proljetni skor gabelskog GOŠK-a u Prvoj ligi FBiH, čime se ekipa počela kretati prema sigurnoj zoni i sredini ljestvice ovoga natjecanja.

U posljednjem kolu su Gabeljani odigrali neriješeno (0:0) sa Radnikom u Hadžićima.

''Bio je strašno loš teren, što je jedan od osnovnih razloga zašto je bila loša utakmica. Radnik je ekipa koja hoće igrati, ali je ovoga puta to bilo nemoguće i zato je s obje strane bila loša utakmica. Mi smo imali dvije – tri jako dobre šanse, oni nisu imali nijednu. Slična utakmica kao u Čapljini, s tim da smo tamo zabili gol i imali dvije šanse'', komentirao je trener GOŠK-a Ivan Bubalo za Dnevni list.

GOŠK je 8 bodova upisao sa 3 postignuta gola i jednim primljenim.

''Osim penala protiv Zvijezde, iz igre nismo primili pogodak, niti smo imali situacije da nam protivnik stvara šanse'', govori Bubalo.

S ovakvim učinkom GOŠK se malo odmaknuo sa dna, ali je još uvijek u skupini ekipa koje se bore za opstanak..

''Daleko je to još od mirnije luke, ali ide dobro, bez poraza smo i primljenog gola iz igre. Defanziva radi jako dobar posao, ali možemo biti zadovoljni i napadačkim dijelom. Važno je da se dižemo na ljestvici'', ističe Bubalo.

U subotu će biti domaćini Bratstvu iz Gračanice. To je ekipa koja je u 4 proljetna kola osvojila samo jedan bod. Ukupno su bez pobjede već 6 utakmica, dok su do 13. kola bili pri samom vrhu.

''Bratstvo je uvijek nezgodna ekipa, pogotovo za GOŠK kojem je dosad uvijek bilo teško igrati s njima. Ali znamo svoje mogućnosti, igramo kući i moramo biti agresivni'', smatra Bubalo koji se osvrnuo na rezultate tima iz Gračanice.

''Rezultatski im ne ide, ali sam gledao njihove dvije utakmice. Mislim da su trebali dobiti Jedinstvo u Bihaću dva razlike (bilo je 0:0, op.a.), ali nisu imali sreće da zabiju gol. Bili su puno bolji protivnik. Izgubili su sad kući od Zvijezde, ali sam se uvjerio da je Zvijezda jako dobra ekipa i da s razlogom napadaju Premijer ligu. Bratstvo se možda malo uljuljalo jer imaju dovoljan broj bodova, ali su jako dobra ekipa. Nama će puno značiti da osvojimo 11 bodova u pet kola, to bi bio pravi posao'', zaključio je Ivan Bubalo.

GOŠK-u će u ovoj utakmici nedostajati Sabahudin Jusufbašić koji je vrlo važan u igri prema naprijed i dosad je bio asistent kod dva od tri gola Gabeljana. U sastav se vraćaju kapetan Igor Savić i Josip Šantić.

 

Ilić: GOŠK-u nije mjesto ovdje

Predsjednik GOŠK-a Lujo Ilić kaže da je očekivao 15 bodova u 5 proljetnih utakmica, ali da nije nezadovoljan ni ovim ostvarenjem GOŠK-a.

''Da mi je netko prije starta drugog dijela ponudio 8 bodova u 4 utakmice, bio bih ipak zadovoljan s tim. GOŠK-u u svakom slučaju nije mjesto da bude u donjem dijelu ljestvice i težimo tome da se maknemo odatle što prije'', kazao je Ilić.

Kopirati
Drag cursor here to close