Petko bez Robinsona

Bruno Petković popularniji od Messija i Ronalda

Na stranici Transfermarkt je Petković popularniji od dva najbolja svjetska nogometaša Lea Messija i Cristiana Ronalda.
Sport / Nogomet | 13. 10. 2019. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sportske novosti / Bruno Petković veliko je otkriće europskog nogometa

U fantastičnom ambijentu poljudskog stadiona Hrvatska je u četvrtak uvjerljivo nadjačala Mađarsku 3:0. Modrić je zabio prvi pogodak, a dva preostala sjajni Bruno Petković. Prvi petom, vjerojatno je to najljepši pogodak ovog kruga kvalifikacija.

U prvih šest utakmica za reprezentaciju Petković je već postigao četiri gola.

Bolji start u hrvatskom dresu imali su samo Davor Šuker i Boško Balaban kojima je za četiri gola trebalo četiri, odnosno pet utakmica.

A da je postao jako zanimljiv Dinamov napadač, pokazuje dnevna posjeta na stranici Transfermarkt. Tamo je Petko popularniji od dva najbolja svjetska nogometaša Lea Messija i Cristiana Ronalda.

Na Transfermarktu trenutačno stoji da je Petkovićeva tržišna vrijednost osam milijuna eura, međutim, riječ je o procjeni unešenoj 16. rujna, koja definitivno ne odgovara pravom stanju stvari.

Petković je u Dinamo stigao prošlog ljeta na posudbu iz Bologne, a tad mu je vrijednost bila milijun eura. Dakle, njegova je vrijednost porasla osam puta, ali kad bi sad netko Dinamu za njega ponudio osam milijuna, bila bi to uvredljiva ponuda.

Kopirati
Drag cursor here to close