Do kraja tjedna

Bruno Fernandes u Manchester Unitedu

Pregovori Manchester Uniteda i Sportinga traju već neko vrijeme, a predstavnici engleskog kluba nadali su se da će Sporting zbog financijskih problema biti popustljiviji.
Sport / Nogomet | 22. 01. 2020. u 16:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji nogometaš lisabonskog Sportinga veznjak Bruno Fernandes (25) trebao bi do kraja ovog tjedna potpisati za Manchester United, a ukupna vrijednost transfera procjenjuje se na 65 milijuna eura, objavili su u srijedu britanski mediji.

Pregovori Manchester Uniteda i Sportinga traju već neko vrijeme, a predstavnici engleskog kluba nadali su se da će Sporting zbog financijskih problema biti popustljiviji. Sporting je tražio 70 milijuna eura, a United je nudio 20 milijuna manje, prenosi Hina.

Predstavnici Manchester Uniteda odustali su od "cjenkanja" zbog ozljede Marcusa Rashforda, koji će pauzirati tri mjeseca i, prema pisanju britanskih medija, pristali su na odštetu od 65 milijuna eura.

Bruno Fernandes je seniorsku karijeru počeo u talijanskoj Novari. Potom je igrao za Udinese i Sampdoriju, a od 2017. je u Sportingu gdje igra u odličnoj formi. Prošle sezone je u 53 utakmice zabio čak 33 gola, a ove je već postigao 15 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close