Serie A

Brozović sjajno zabio Laziju

Hrvatski reprezentativac je nakon kornera dočekao loptu na rubu šesnaesterca i s 20 metara je lijepim prizemnim udarcem lijevom nogom pogodio donji kut domaćeg čuvara mreže.
Sport / Nogomet | 30. 10. 2018. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U derbiju i ujedno zadnjem dvoboju 10. kola talijanskog prvenstva u Rimu Inter je svladao Lazio s 3:0, a drugi gol postigao je Marcelo Brozović.

Inter je poveo pogotkom Maura Icardija na asistenciju Matiasa Vecina u 28. minuti, a u akciji koja je prethodila golu sudjelovao je Ivan Perišić. Prednost gostiju je povisio Brozović u 41. minuti.

Hrvatski reprezentativac je nakon kornera dočekao loptu na rubu šesnaesterca i s 20 metara je lijepim prizemnim udarcem lijevom nogom pogodio donji kut domaćeg čuvara mreže. U 71. minuti drugi put na utakmici je zabio sjajni Argentinac Icardi za 0:3.

U redovima gostiju startala su trojica Hrvata, Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko, dok je kod domaćina u početnoj jedanaestorki bio Milan Badelj, no izašao je iz igre 34. minuti zbog ozljede, prenosi HRT. Trojac u pobjedničkim redovima odigrao je svih 90 minuta.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close