Hoće - neće

Brozović izjavio ljubav Interu, dok je Perišić sve bliže ostanku u Bayernu

"Pokazao sam i neke emocije, kao kad smo dijelili sreću u derbiju. Volim ovaj dres, volim Milan i jedva čekam još dugo pobjeđivati u dresu Nerazzurra. Forza Inter".
Sport / Nogomet | 01. 09. 2020. u 22:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Hrvatska reprezentacija / Ivan Perišić i Marcelo Brozović vjerojatno ni ove sezone neće igrati u istome klubu

Puno se priča o Marcelu Brozoviću posljednjih dana i tome gdje će nastaviti karijeru.

Spominjao se odlazak iz Intera, a kao moguće nove destinacije iskaču Bayern i PSG.

Hrvatski veznjak napokon se oglasio na Instagramu i poslao znakovitu poruku, koja je top tema u Italiji.

"Dragi Nerazzurri, zbog velikog poštovanja prema ovom dresu, nikad nisam odgovorio na sve što je napisano posljednjih tjedana, a neću to učiniti ni sada. Mogu samo reći da sam uvijek davao sve od sebe za ovaj dres i ovaj grad u kojem se zaista osjećam kao kod kuće", započeo je Brozović pa dodao:

"Pokazao sam i neke emocije, kao kad smo dijelili sreću u derbiju. Volim ovaj dres, volim Milan i jedva čekam još dugo pobjeđivati u dresu Nerazzurra. Forza Inter".

Prenoseći njegovu poruku navijačima Intera, njemački Bild zaključuje kako se teško može zamisliti snažnija objava vjernosti klubu iz Milana, što znači da hrvatskog veznjaka navijači vjerojatno neće gledati u dresu FC Bayerna.

S druge strane, čini se kako će drugi hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić, koji je sezonu završio na posudbi u Bayern Münchenu kao igrač Intera, i sljedeće sezone nositi dres bavarskog velikana.

Bayern, zadovoljan njegovim igrama na posudbi, odlučio ga je zadržati u klubu kao jednog od igrača u rotaciji na krilnim pozicijama, a pregovore nadgleda predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, piše Bild.

Bayern je ponudio 12 milijuna eura za otkup njegovog ugovora, dok Inter želi barem 15.

Sky Sport Italia donosi kako su u Interu odbili prvu ponudu, ali očekuje se nastavak razgovora jer sve strane žele da se dogovor postigne.

Kopirati
Drag cursor here to close