Nogometni velikan

Brojne čestitke upućene Luki Modriću za 36. rođendan

"Sretan rođendan Luki Modriću, koji danas slavi 36. rođendan", napisao je Real Madrid na Twitter profilu. Najboljem hrvatskom nogometašu čestitku je uputila i španjolska La Liga.
Sport / Nogomet | 10. 09. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić proslavio je 9. rujna 36. rođendan, a čestitari su se javljali sa svih strana.

"Kapetane, sve najbolje!", poručili su iz Hrvatskog nogometnog saveza.

"Najbolji igrač u povijesti hrvatskog nogometa? Luka Modrić, gospodar veznog reda, danas puni 36", piše u čestitki FIFA.

"Sretan rođendan Luki Modriću, koji danas slavi 36. rođendan", napisao je Real Madrid na Twitter profilu. Nakon toga objavili su prigodni video s najboljim trenucima Luke Modrića u Kraljevskom klubu.

Najboljem hrvatskom nogometašu čestitku je na lijep i šarmantan način uputila i španjolska La Liga.

"Sretan rođendan, Luka! Što najviše volite kod hrvatske legende?", zapitao je službeni profil europskih kvalifikacija.

"Sretan rođendan Luki Modriću, prvom nogometašu u povijesti koji je dobio Zlatnu loptu na Svjetskom prvenstvu, UEFA-inu nagradu za najboljeg igrača, FIFA-inu nagradu za najboljeg igrača i Zlatnu loptu France Footballa u istoj godini. A u prvoj sezoni u Realu proglasili su ga velikim promašajem", piše Squawka Footall.

Nakon četiri osvojena naslova europskog prvaka s klubom, dva španjolska prvenstva, Kupa kralja, srebra u Rusiji s Vatrenima, brojnih individualnih priznanja, Luka Modrić ulazi u svoju 10. sezonu u dresu Reala!

Naravno da se Luke sjetio i londonski Tottenham.

Kopirati
Drag cursor here to close