Urnebesno

Brojevi i prezimena im se odlijepili s dresova pa ih crtali flomasterom!

Usred utakmice igračima su se počeli odljepljivati brojevi i slova prezimena na leđima, a kako je utakmica odmicala, potpuno su nestali pa su se morali snaći.
Sport / Nogomet | 06. 08. 2021. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruski Rubin Kazan vratio se u Europu poslije skoro šest godina, a povratak na kontinentalnu scenu nije prošao dobro. Rezultatski je još i išlo jer su odigrali 0:0 protiv Rakowa u 3. pretkolu Konferencijske lige i imaju aktivan rezultat pred uzvrat, ali logistički su imali raspad sustava.

Naime, njihovi novi europski dresovi za ovu sezonu su se pod pritiskom – raspali! Usred utakmice igračima su se počeli odljepljivati brojevi i slova prezimena na leđima, a kako je utakmica odmicala, potpuno su nestali pa su se morali snaći.

Za početak su ih samo iscrtali markerima na leđima, a kako je vrijeme odmicalo, dodatno su ih unaprjeđivali pa su do kraja utakmice sasvim pristojno izgledali.

Ruski klub nije se sramio tog događaja, naprotiv, napravili su sprdnju od samih sebe i na društvenim mrežama objavili marker kao jedno od glavnih oružja u borbi s brojevima.

Nema dvojbi da će fanovi razgrabiti njihove klupske dresove iz trgovina... 

Kopirati
Drag cursor here to close