Premiership

Brighton s igračem više od 0:2 do 3:2 protiv prvaka Engleske

Očekivalo se da će Građani upisati pobjedu na AMEX stadionu, a tako se i činili nakon dvije minute kada je Gundogan City doveo u vodstvo. No, već u 10. minuti Guardiolina momčad ostala je s igračem manje...
Sport / Nogomet | 18. 05. 2021. u 22:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na jugu Engleske danas se dogodio pravi spektakl, Brighton je u 37. kolu Premier lige slavio protiv Manchester Cityja 3:2.

Očekivalo se da će Građani upisati pobjedu na AMEX stadionu, a tako se i činili nakon dvije minute kada je Gundogan City doveo u vodstvo. No, već u 10. minuti Guardiolina momčad ostala je s igračem manje nakon što je Joao Cancelo dobio crveni karton.

U drugom dijelu City je povećao na 2:0 preko Fodena u 48. minuti. A onda je krenula paljba Brightona i veliki preokret.

Trossad je u 50. minuti smanjio na 1:2, a izjednačenje donosi Webster u 72. minuti. Potpuno ludilo nastalo je u 76. minuti kada je Burn zabio za konačnih 3:2 i veliku pobjedu Brightona.

Manchester United i Fulham podijelili su bodove na Old Traffordu. Crveni vragovi su u povratku navijača odigrali mršavih 1:1 s Fulhamom.

Edinsona Cavanija je u 15. minuti sjajnim golom doveo domaće u vodstvo. Bod Fulhamu koji je ispao iz Premier lige donio je Bryan na asistenciju Reida u 76. minuti.

Leeds je došao do gostujuće pobjede kod Southamptona 2:0, pobjedu Bielsinoj momčadi osigurali su Bamford i Roberts.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close