Sjaši, čovječe...

Lazijev Brazilac dobio jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikad

U trenutku kada je sudac Massimiliano Irrati odsvirao kraj, veznjak Lazija Felipe Anderson se zaletio i skočio na Interova napadača Joaquina Correu, bivšeg suigrača.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2021. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Lazija pobijedili su Inter s 3:1 u derbiju osmog kola Serie A, preokrenuvši rezultat nakon što su se vrlo rano našli u zaostatku.

Ovaj  dvoboj će ostati upamćen i zbog jednog crvenog kartona dodijeljenog na kraju utakmice.

U trenutku kada je sudac Massimiliano Irrati odsvirao kraj, veznjak Lazija Felipe Anderson se zaletio i skočio na Interova napadača Joaquina Correu.

Jasno je da se Anderson na taj način htio našaliti s Correom koji je ljetos inzistirao na odlasku iz Lazija u Inter. Sredinom srpnja se Anderson vratio u Lazio i njih dvojica su bili suigrači otprilike mjesec i pol, prije nego li je Correa krajem kolovoza uspio isposlovati prelazak u redove Nerazzurra.

Correi se baš i nije svidio Andersonov potez, ljutito je reagirao, u gužvu su uletjeli još neki igrači obaju sastava, a sve to u blizini je promatrao sudac Irrati. Kad se situacija smirila, pokazao je Andersonu izravni crveni karton zbog, kako je naveo u izvješću, nasilničkog ponašanja, prenosi Gol.hr.

Video: LAZIO DEFENDER FELIPE ANDERSON IN TEARS AFTER TROLLING CORREA

Brazilac nije mogao vjerovati što je sudac uradio, na kraju je i zaplakao.

Inače, Anderson je bio taj koji je u 81. minuti zabio za preokret i vodstvo Lazija. Dvije minute poslije toga dobio je žuti karton, a evo po završetku dvoboja i izravni crveni zbog kojeg će pauzirati najmanje jednu utakmicu.

U idućem kolu Lazio će gostovati kod Verone koja je u subotu prokockala vodstvo od 2:0 kod Milana, izgubivši na kraju 2:3.

Kopirati
Drag cursor here to close