Počela Copa America

Brazil s uvjerljivih 3:0 svladao skromnu Boliviju

Domaćin je sigurno slavio rezultatom 3:0. Brazilci su stigli do prednosti u 50. minutu kada je igrač Barcelone Philippe Coutinho bio precizan s 11 metara...
Sport / Nogomet | 15. 06. 2019. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicom u Sao Paulu između domaćina Brazila i Bolivije počela je Copa America.

Domaćin je sigurno slavio  rezultatom 3:0. Brazilci su stigli do prednosti u 50. minutu kada je igrač Barcelone Philippe Coutinho bio precizan s 11 metara, na koje je sudac pokazao na intervencije VAR-a na jedno igranje rukom igrača Bolivije.

Samo tri minute kasnije, Coutinho je novim golom povisio na 2:0, i to na nakon ubacivanja bivšeg suigrača iz Liverpoola Roberta Firmina.

Najljepši trenutak na utakmici dogodio se na samom kraju, točnije u 85. minutu, kada je Everton, samo minutu nakon što je ušao u igru, postigao treći gol za Brazilce.

I to na efektan način, udarcem s ruba šesnaesterca metara poslije prodora. Bila je ovo 100. pobjeda za Brazil na kontinentalnim natjecanjima.

Druga utakmica u skupini A igra se u subotu od 21:00, a sastaju se Venecuela i Peru.

Dočekani u Sao Paulu kao Hrvatska u Splitu

Nogometaši Brazila, domaćini Copa Americe, nisu imali lijepu dobrodošlicu na Estádio do Morumbi u Sao Paulu, jer su im domaći navijači zviždali.

Publika je posebno nezadovoljna bila posle vrlo slabog prvog poluvremena.

"Osjetili smo njihovo nezadovoljstvo. Naročito mladi igrači. Kada ste u velikoj momčadi, a ne pružite ono što se od vas očekuje, onda ne možete očekivati razumjevanje od navijača. Zviždat će vam. Kada konstantno čuvate loptu u zadnjoj liniji, oni će zviždati. To moramo razumjeti. Jasno, kada napadate i stvarate šanse, onda ćete dobiti aplauze", kazao je izbornik Tite.

Loša atmosfera na stadionu nije iznenadila ni kapetana Danija Alvesa.

"Ovo je normalno za Sao Paolo. Nije uvijek ugodno igrati ovdje. U jednom trenutku su svi na stadionu mogli čuti što nam je Tite govorio. Očekujem da će drugačije biti Bahiji, jer su se ljudi tamo zaželjeli reprezentacije".

Sljedeći protivnik Brazilu bit će Venezuela.

Kopirati
Drag cursor here to close