Neprijateljski start

Brazil razbio Honduras u prijateljskoj utakmici; Stradao Arthur Melo

Susret je, inače, obilježio i grub start Romella Quiotoa nad Arturom Melom. Igrala se 29. minuta kada je Quioto pokosio Brazilca zbog čega je dobio izravni crveni karton.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2019. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tribuna.com / Artur Melo ovu utakmicu neće pamtiti kao prijateljsku

Nogometaši Brazila zabili su sedam golova Hondurasu u prijateljskoj utakmici uoči Copa Americe. Selecao je pokazao moć unatoč otmu što su prošlog tjedna postali bez Neymara, koji će zbog ozljede propustiti kontinentalno natjecanje.

U prvom poluvremenu susreta peterostruki svjetski prvaci zabili su tri gola. Gabriel Jesus načeo je Honduras u šestoj minuti, a Silva (13′) i Coutinho (37′) su ga dokrajčili.

Nastavak je također bio ubojit. Jesus je u 47. minuti povisio na 4-0, a Neres (56′) i Firminio (65′) ekspresno su Selecao odveli na šest golova prednosti. Točku na ‘i’ stavio je Richarlison u 70. minuti.

Susret je, inače, obilježio i grub start Romella Quiotoa nad Arturom Melom. Igrala se 29. minuta kada je Quioto pokosio Brazilca zbog čega je dobio izravni crveni karton. Melo pak više nije mogao nastaviti susret.

Međutim, čini se da izbornik Tite ipak neće ostati bez njega i da će Arthur Melo biti spreman za Copu, koja počinje ovog petka.

Kopirati
Drag cursor here to close