Povratak Neymara

Brazil i Kolumbija na Hard Rock stadionu u Miamiju odigrali 2:2

Skoro svi važniji statistički parametri, osim rezultata, bili su na strani Brazila. Ipak, 'Karioke' su bile prisiljene i "ganjati" rezultat.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2019. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: miamiherald.com / Neymar se vratio svojoj omiljenoj zabavi - postizanju golova

U noći sa petka na subotu su odigrane tri zanimljive internacionalne prijateljske utakmice, a najviše pažnje je privukao susret Brazila i Kolumbije na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Na kraju je susret ovih reprezentacija završen rezultatom 2:2, a u prvom planu je bio Neymarov povratak na teren.

Skoro svi važniji statistički parametri, osim rezultata, bili su na strani Brazila. Ipak, 'Karioke' su bile prisiljene i "ganjati" rezultat.

Počelo je, međutim, odlično za Brazilce, Igrala se 19. minuta kada je Neymar ubacio iz kornera, a Casemiro odlično skočio i pogodio za 1:0.

Potom je i Kolumbija "dodala gas" i preko Muriela jako brzo stigla do preokreta. On je prvo u 25. minuti sa bijele točke poravnao na 1:1, da bi u 34. doveo svoju reprezentaciju u vodstvo, piše SportKlub.

Vodstvom Kolumbije od 2:1 se otišlo na odmor, a na izjednačenje Brazila se čekalo do 58. minute. Coutinho je poslao fantastičnu dugu loptu za Danija Alvesa koji je "kao na tanjuru" poslužio Neymara pred golom Kolumbije. Najvećoj zvijezdi Brazila nije bilo teško postaviti konačnih 2:2.

Golom protiv Kolumbije Neymar se učvrstio na još višem mjestu druge najprestižnije vječne ljestvice brazilskih velikana, one na kojoj su najbolji strijelci za reprezentaciju. Ovo mu je bio 61. zgoditak za Brazil i sada mu Ronaldo na drugom mjestu bježi samo jedan gol. Prvi je Pele sa 77 zgoditaka.

Poreded ovog dvoboja, sinoć su odigrana još dva prijateljska.

Meksiko je na MetLife stadionu pružio dominantnu partiju i slavio uvjerljivu pobjedu od 3:0 nad SAD-om. Poveli su Meksikanci u 21. minuti predko Chicharita, da bi posao završili Gutierrez u 78. i Antuna u 82. minuti.

Kostarika je na svom terenu poražena od Urugvaja rezultatom 1:2.

Kopirati
Drag cursor here to close