Salihamidžić

Braco se ''sekao'' sa sucem - Mora platiti osam tisuća eura kazne!

Salihamidžić je 3. travnja u poluvremenu utakmice četvrtfinala DFB Pokala između Bayerna i Heidenheima kritizirao suca Guida Winkmanna. Razlog njegovu obraćanju sucu bio je crveni karton za braniča Sülea u 16.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić kažnjen je s 8.000 eura zbog kritike upućene sucima.Tako je odlučio Sportski sud Nogometnog saveza Njemačke (DFB). Glavni razlog za ovu novčanu kaznu je nesportsko ponašanje nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Naime, Salihamidžić je 3. travnja u poluvremenu utakmice četvrtfinala DFB Pokala između Bayerna i Heidenheima kritizirao suca Guida Winkmanna. Razlog njegovu obraćanju sucu bio je crveni karton za braniča Sülea u 16. minuti. Süle je pokosio Andricha, igrača Heidenheima, nakon čega mu je Winkmanna prvo pokazao žuti karton, da bi promijenio odluku u isključenje, nakon što je pregledao snimku ovog grubog prekršaja.

Sudac je u svom izvještaju s utakmice naveo neprimjereno ponašanje sportskog direktora Bayerna. Navodno se Salihamidžić kasnije ispričao djelitelju pravde, ali to nije umanjilo njegovu kaznu ili utjecalo na promjenu odluke Sportskog suda DFB-a.

Inače, Bayern je u ovom meču slavio rezultatom 5:4, a plasman u polufinale Bavarcima donio je pogodak Roberta Lewandowskog iz 84. minute.

Za pretpostaviti je da će Salihamidžić prilično bezbolno platiti ovu kaznu, na koju se više ne može žaliti, premda - što je posebno zanimljivo - ne spada među najbolje plaćene sportske menadžere u Njemačkoj.

Kopirati
Drag cursor here to close