Veliki talent iz Čapljine

''Boško Šutalo je novi Velimir Zajec''

Trener Osijeka nahvalio je Šutala za kojeg je rekao da će nadmašiti transfer Domagoja Vide.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2019. u 17:30 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najefikasnija momčad jesenskog dijela prvenstva Prve hrvatske nogometne lige i tijekom priprema nastavlja puniti mreže svojih suparnika.

Osijek nakon odigrana tri pripremna susreta ima impresivnu gol-razliku 26:0. Nakon 13:0 protiv županijskog ligaša Lošinja i 7:0 protiv četvrtoligaša Grobničana, nogometaši Osijeka dopadljivom su igrom deklasirali slovenskog prvoligaša Goricu s uvjerljivih 6:0.

U skupinu onih koji su se, prema riječima trenera Zorana Zekića, istaknuli u susretu protiv Gorice i koji su zavrijedili komplimente spada i najmlađi član ''Bijelo-plavih'' Boško Šutalo.

Ovaj je 19-godišnji Čapljinac prolazio s desne strane kako je htio, obrambeno odradio sve što je trebao, čime je samo potvrdio kako njegov talent buja i razvija se u pravom smjeru.

Foto: NK Osijek / Boško Šutalo

''Tvrdim, jednog će dana napraviti transfer veći nego što je bio transfer Domagoja Vide. Ustvari, pitam sve koji znaju i sjećaju se, je li Vida u njegovoj dobi bio toliko dobar? Nema pravog odgovora, ali i ne treba mi. Šutalo je naša, klupska dragocjenost za budućnost'', kazao je Zekić u razgovoru za Sportske novosti.

''Vidim ga, ustvari, kao novog Velimira Zajeca'', dodao je Zekić u svome komentaru kvaliteta ovoga mladog polivalentnog igrača.

Ovime je strateg momčadi s Drave samo ponovio svoj stav iz mjeseca rujna kada je na konferenciji za medije istaknuo kako je Boško Šutalo ''dečko o kojem će se, ako ovako nastavi raditi i pametno razmišljati, sigurno čuti naširoko i nadaleko''.

Kopirati
Drag cursor here to close