Borussijin poker

Borussia razbila Schalke

Momčad Luciena Favrea bila je veliki favorit u najvećem njemačkom derbiju, a tu titulu je potpuno opravdala sjajnom igrom kojom je potpuno razbila Schalke.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2020. u 17:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borussia Dortmund je u derbiju 25. kola Bundeslige, koja se vratila nakon više od dva mjeseca, razbila Schalke 4:0 i barem do sutra došla Bayernu na samo bod zaostatka.

Momčad Luciena Favrea bila je veliki favorit u najvećem njemačkom derbiju, a tu titulu je potpuno opravdala sjajnom igrom kojom je potpuno razbila Schalke.

Mrežu gostiju načeo je Erling Haaland u 29. minuti, a do kraja poluvremena Guerreiro je povećao vodstvo žuto-crnih.

Thorgan Hazard precizan je u 48. minuti, a konačnih 4:0 u 63. postavio je Guerreiro svoji drugim pogotkom.

Podsjetimo, utakmicama 26. kola nastavljeno je prvenstvo u njemačkoj Bundesligi. Pred praznim tribinama i pod posebnim mjerama opreza u prvom terminu odigrano je pet utakmica.

Među strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj. Njegov Augsburg je kod kuće izgubio 2:1 od Wolfsburga, a Jedvaj je zabio gol za 1:1 u 54. minuti. Golove za Wolfsburga postigli su Steffen (43) Ginczek (90+1).

Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu, dok je u dresu gostiju Josip Brekalo izašao iz igre u 61. minuti.

U 18.30 igraju Eintracht i  Borussia Moenchengladbach, a u nedjelju u 15.30 sastaju se Köln i Mainz 05, a od 18 sati igraju Union Berlin i münchenski Bayerna. Zadnja utakmica 26. kola igra se u ponedjeljak u 20.30 sati između Werdera i Bayer Leverkusena.    

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

   

Kopirati
Drag cursor here to close