Zanimljivi susreti

Borussia protiv Intera u derbiju 4. kola Lige prvaka

Borussia će se na svom stadionu pokušati osvetiti za poraz u Milanu od prije dva tjedna, kada je talijanski predstavnik slavio s 2:0.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2019. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto kolo europske nogometne Lige prvaka donosi nekoliko zanimljivih duela, a derbi večeri će biti odigran u okviru grupe F u Dortmundu, gdje Borussia dočekuje Inter iz Milana (21.00).

Borussia će se na svom stadionu pokušati osvetiti za poraz u Milanu od prije dva tjedna, kada je talijanski predstavnik slavio s 2:0. Oba tima imaju po četiri osvojena boda, dok se na prvom mjestu sa sedam osvojenih bodova izdvojila Barcelona.

Katalonci će od 18.55 sati igrati utakmicu protiv praške Slavije, autsajdera koji je u prve tri utakmice uspio osvojiti samo bod i izvjesno je da neće proći grupnu fazu.

Napoli je jedina ekipa koja večeras ima priliku da pobjedom protiv Salzburga izbori plasman u osminu finala Lige prvaka. Talijani zauzimaju prvo mjesto u grupi E, u kojoj večeras igraju još Liverpool i Genk. Oba susreta počinju u 21 sati.

U grupi G sastaju se Zenit i Leipzig (18.55), te Lyon i Benfica (21.00), a sve ekipe još uvijek imaju priliku izboriti osminu finala.

Ekipe Ajaxa i Chelsea od 21 sati igrat će derbi grupe H. Oba tima imaju šest osvojenih bodova, ali Ajax zauzima prvo mjesto zahvaljujući dosta boljoj gol razlici. Remi u tom susretu odgovarao bi španjolskoj Valenciji, koja bi takvim raspletom meča u Amsterdamu i eventualnom pobjedom protiv Lilla (21.00) preuzela prvo mjesto na ljestvici.

Kopirati
Drag cursor here to close