Osigurali su plasman

Borussia Dortmund ostala bez najboljeg strijelca, Haaland zbog ozljede pauzira

Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja
Sport / Nogomet | 03. 12. 2020. u 12:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji strijelac Borussije Dortmund Erling Haaland (20) zbog ozljede bedrenog mišića pauzirat će mjesec dana, objavio je njegov klub. Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja.

Haaland zbog ozljede nije igrao u srijedu u Ligi prvaka protiv Lazija. Susret je završio 1-1, a Borussija je ispunila cilj, odnosno osigurala je plasman u nokaut fazu Lige prvaka, piše Hina. Zbog ozljede će propustiti susret zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka protiv Zenita, te bundesligaške utakmice protiv Eintrachta iz Frankfurta, Stuttgarta, Werdera i Union Berlina.

Haaland sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United). On je u siječnju iz Salzburga prešao u Borussiju Dortmund te je u 32 utakmice u dresu njemačkog kluba upisao 33 gola i šest asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close