Na Pecari predstavljen novi trener

Boris Pavić: Široki Brijeg će biti prava sportska priča u novoj sezoni

U više navrata Pavić je naglasio kako mu je izuzetna čast što je izabran za novog trenera Širokog te da je njegov prethodnik i prijatelj Goran Sablić postavio visoke standarde.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2018. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Možemo stvoriti konkurentnu momčad i ispuniti ciljeve Nogometnog kluba Široki Brijeg, a to znači – ugroziti dominaciju Zrinjskog, minimalno izboriti Europu kroz prvenstvo, u Kupu BiH pokušati doći do kraja, a uz sve to odigrati prave utakmice u kvalifikacijama za Europsku ligu'', optimističan je na službenom predstavljanju bio novi šef stručnog stožera Širokog Brijega Boris Pavić.

U više navrata naglasio je kako mu je izuzetna čast što je izabran za novog trenera Širokog te da je njegov prethodnik i prijatelj Goran Sablić postavio visoke standarde i da će on to svojom strašću, profesionalnošću i radom nadograditi kako bi Široki Brijeg u novoj sezoni bio ''prava sportska priča''.

Foto: Bljesak.info / Boris Pavić

Izbor Pavića za novog šefa struke sportski direktor Dalibor Šilić obrazložio je praktično kontinuitetom, odnosno činjenicom kako je u klubu procijenjeno da nakon svega dobroga što je učinio Sablić sada ne treba raditi ''revoluciju'' igre, odnosa, nego da Pavić ''svojom energijom donese na Pecaru potrebno za daljnji rast kluba''.

Što se tiče rubrike odlasci-dolasci i početka priprema, Šilić je kazao kako se svi igrači s posudbe vraćaju u Široki i njihov status rješavat će se ''u hodu''. Čabraja, Dino Ćorić i Zlomislić sanirali su ozljede i na početku priprema trebali bi se pojaviti zdravi, pitanje je samo s kojim će intenzitetom startati.

Foto: Bljesak.info / Dalibor Šilić

Onima koji, pak, odlaze s Pecare, pridružili su se Josip Ćorić i Baraban, a Lončar je ''99 posto novi igrač Rijeke''. Od prinova za sada je tu Eliomar od kojeg se očekuje da bude i pojačanje, a i u nastavku prijelaznog roka tragat će se, prije svega, za ofenzivno orijentiranim igračima.

Kopirati
Drag cursor here to close