Nakon par tjedana

Borac uručio otkaz treneru Milinkoviću

''FK Borac obavještava javnost da Zoran Milinković više nije šef stručnog stožera, a odluka o raskidu suradnje donesena je nakon detaljne analize postojeće situacije u klubu'', naveli su iz banjalučkog premijerligaša.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2021. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Marko Maksimović ''sjašio'' poslije neuvjerljive europske kampanje, Borac je njegova nasljednika uposlenog držao samo par tjedana.

''FK Borac obavještava javnost da Zoran Milinković više nije šef stručnog stožera, a odluka o raskidu suradnje donesena je nakon detaljne analize postojeće situacije u klubu.

Članovi FK Borac održali su sastanak sa šefom stručnog stožera Zoranom Milinkovićem usmjerenim na pronalaženje načina za izlazak rezultatske krize, a međusobni zaključak je da bi promjena unutar stručnog stožera, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub.

Nakon sastanka, uz obostranu želju da se FK Borac vrati pobjednički put i ostvari svoje ambicije do kraja sezone, dogovoren je sporazumni raskid suradnje sa Zoranom Milinkovićem kome želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere'', priopćili su iz Borca.

Kopirati
Drag cursor here to close