Bogata odšteta

Borac prodao Ziljkića u Olimpiju za milijun eura

Banjalučki Borac prodao je jednog od svojih najboljih igrača Almedina Ziljkića u ljubljansku Olimpiju, ali navodno za vrlo visoku odštetu.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2021. u 11:32 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donedavni igrač Borca Almedin Ziljkić karijeru će nastaviti u ljubljanskoj Olimpiji, a prema pisanju Glasa Srpske novi prvak BiH bi mogao zaraditi čak milijun eura.

Nogometaš iz Novog Pazara očito je impresionirao trenera “zmajčeka” Savu Miloševića koji ga je pratio dok je još bio na klupi Partizana.

Iako nije navedeno za koliko točno novca je otišao, cifra bi uz bonuse mogla da naraste i do cijelih milijun eura što je daleko najveći transfer u povijesti Borca, a jedan i najvećih kada je BiH klub u pitanju.

"Još od zimus postoji veliko zanimanje za nekoliko naših igrača, a među njima je bio i Ziljkić. Tada je bio blizu prelaska u jedan turski klub ali je posao propao kada su oni počeli “zatezati” oko nekih odredbi ugovora. Sada je stigla konkretna ponuda Olimpije, u ovom trenutku ne mogu da kažem o kojem je iznosu riječ, ali mogu da kažem da ćemo inkasirati oko milijun eura ukoliko ispuni sve bonuse iz ugovora. Oni su naravno vezani za broj odigranih utakmica, broj golova, asistencija, reprezentativni status...", rekao je za Glas Srpske potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

Ugovor sa Olimpijom potpisao je na dvije godine uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu, a put Ljubljane će u nedjelju, tako da neće igrati u uzvratu kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Cluja koji je zakazan za utorak.

 

Kopirati
Drag cursor here to close