Neugodna tradicija

Borac nikada nije slavio u Mostaru, Jagodić: "Time se ne opterećujemo"

Iako je Borac slavio u posljednjem ogledu, onome na početku prvenstva (1:0), zanimljivo da Banjalučani nikada nisu slavili pod Bijelim brijegom.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2020. u 14:10 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 16 utakmica u Mostaru Borac je izgubio 14 puta, a dvaput je bilo neriješeno. Zadnji put Borac je izbjegao poraz prije nešto više od tri godine, kada je bilo 0:0.

“Znamo za skor u Mostaru, ali se time ne opterećujemo. Kvalitetno smo radili i ovaj susret je borba za treće mjesto. Uvažavamo Zrinjski koji je podigao formu u tri meča su dali sedam golova. O njima ne treba trošiti riječi, jer mogu svakog pobijediti. Imaju i oni svojih problema zbog Filipovića, ali spremamo se da odigramo kvalitetno. Nećemo ići samo da ne budemo poraženi već da pokušamo da osvojimo tri boda. Ako ponovimo pristup sa duela protiv Željezničara imamo se čemu nadati”, kaže trener Borca Vlado Jagodić uoči dolaska u Mostar.

Jagodić neće moći računati na Stojana Vranješa, koji je pozitivan na virus korona, te na nedovoljno oporavljenog Marka Brtana. Takođe, u Mostar neće putovati suspendirani Đorđe Ćosić, dok je Ivan Crnov dobio otkaz, odnosno sporazumni raskid zbog loše forme.

Kopirati
Drag cursor here to close