Nogometna karijera u usponu

Bolt bi mogao zaigrati za nogometnu reprezentaciju Jamajke

''Ako pokaže da je dovoljno dobar za reprezentaciju Jamajke bit će pozvan'', kažu iz Nogometnog saveza Jamajke.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2018. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usain Bolt je blizu profesionalnog nogometnog ugovora i to sa Central Coast Marinersima, a Nogometni savez Jamajke je također zainteresiran za usluge potencijalnog nogometaša.

Dok cijeli nogometni svijet čeka vijesti o angažmanu Usaina Bolta u Australiji iz njegove rodne Jamajke stižu pomalo negativni tonovi.

Naime predsjednk Nogometnog saveza Jamajke, Michael Ricketts je razočaran što Bolt nije u igri za neki klub iz rodne zemlje, ali da i pored toga Jamajka želi računati na njega kao na člana reprezentacije.

"Malo sam razočaran što nije izabrao klub sa Jamajke. To bi nam dalo šansu da ga viđamo mnogo češće. Sa druge strane ako pokaže da je dovoljno dobar za reprezentaciju Jamajke bit će pozvan, ali postoji proces i gledat ćemo njegove nastupe. Izbornik odlučuje, ali bismo prvo voljeli da ga vidimo u pravoj nogometnoj utakmici", poručio je Ricketts.

Bolt je do sada igrao samo na dvije prijateljske utakmice za Central Coast Marinerse sa kojima je i dalje na probi. U drugom meču je Bolt čak postigao dva gola igrajući protiv Macarthur Soutt West Uniteda.

Za Bolta je bila zainteresirana i maltežanska Valeta ali je najbolji sprinter svih vremena odbio tu ponudu. On i dalje čeka ponudu Marinersa, koji bi također mogli dobiti inancijsku podršku Nogometnog saveza Australije kako bi Usain potpisao za taj klub.

Kopirati
Drag cursor here to close