Zbog slabe forme

Bolesnik s puškom prijeti smrću djevojci nogometaša: "Tvoji su dani odbrojani"

Kvazi navijač je prešao sve granice i na Twitteru je poslao poruku Sari u kojoj joj je napisao da su joj dani odbrojani.
Sport / Nogomet | 27. 03. 2018. u 07:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sara Salamo, životna pratilja nogometaša Isca Alarcona, označila je na Twitteru osobu koja joj je poslala prijeteću poruku, ali je obavijestila i policiju na čijem je službenom profilu napisala:

"Zdravo, ovaj čovjek koji se naziva mrziteljem žena šalje mi ovakve poruke."

Kvazi navijač je prešao sve granice i na Twitteru je poslao poruku Sari u kojoj joj je napisao da su joj dani odbrojani.

Čovjek s puškom koji je Sari poslao poruku izbrisao je svoj profil, ali kad jednom nešto osvane na internetu, zauvijek ostaje zabilježeno na internetu!

Policija je reagirala na njezino obraćanje, dajući joj savjete o tome kako se treba ponašati.

Srdžbu i bijes militantnog lika koji si uzima za pravo određivati ljudima kakvi trebaju biti, izazvala je loša forma Realova veznjaka.

Doduše, slobodno se može kazati kako je Isco potpuno izvan forme. I to jedno duže vrijeme. Prošle sezone, kad je Real obranio naslov prvaka Europe i nakon punih šest godina uzeo titulu u Španjolskoj, mladi veznjak bio je jedan od ključnih Zidaneovih igrača.

Ove sezone Isco ne igra dobro, a navijači Kraljevskog kluba za očajnu formu krive nogometaševu djevojku Saru Salamo. Navijači tvrde da je ona kriva za raskalašen život koji u posljednje vrijeme vodi Isco.

Kopirati
Drag cursor here to close