Do 2020. godine

Bojan Krkić produžio suradnju sa Stokeom

Sport / Nogomet | 11. 02. 2016. u 15:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski nogometaš Bojan Krkić (25) potpisao je novi ugovor na četiri i pol godine sa engleskim premierligašem Stoke Cityjem, javlja Agencija Anadolija.

Krkić je u Stoke stigao u srpnju 2014. godine, a iako je zbog ozlijede koljena propustio drugu polovicu prošle sezone, do sada je odigrao 41 utakmicu i postigao deset golova.

''Veoma sam sretan i motiviran. Stoke City mi je dao priliku da igram u najkonkurentnijoj ligi na svijetu. Stoga imam samo riječi zahvalnosti za povjerenje koje su mi ukazali i zbog načina na koji se ophode prema meni.

Menadžer Mark Hughes me nagovorio da dođem u Stoke. Od samog početka mi je pomagao i iskazao ogromno povjerenje. On je pomno pratio moj oporavak od ozlijede i nema nikakve sumnje da sam produženje ugovora potpisao zbog njega“, kazao je Krkić za klupsku internet stranicu.

Krkić je karijeru počeo u Barceloni u kojoj je kao jedan od najvećih klupskih talenata debitirao za prvi tim 2007. godine sa svega 17 godina. Međutim, nakon četiri godine u Barci, gdje se nije previše naigrao odlučio je potpisati za Romu.

Uslijedila je posudba u Milan, pa povratak u redove katalonskog diva, koji ga posuđuje Ajaxu. U srpnju 2014. Stoke ga dovodi kao slobodnog igrača i ispostavilo se da je to bio Krkićev pravi potez.

Kopirati
Drag cursor here to close