Krama nikad bliži Milanu

Boban otputovao u Njemačku po Kramarića: Predstoji mu transfer karijere?

Boban je, navodi Sky Germany već otputovao u Njemačku gdje bi s Hoffenheimom trebao dogovoriti iznos odštete i uvjete transfera za Andreja Kramarića.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2019. u 13:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Andrej Kramarić

Priča o velikom transferu Andreja Kramarića u Milan dobila je danas novi, konkretan nastavak. Sky Germany javlja da je napadač Hoffenheima i hrvatske reprezentacije dogovorio osobne uvjete s Milanom, te da bi Kramarić trebao biti prvi u nizu hrvatskih nogometaša koji bi u novoj, Bobanovoj eri trebao stići na San Siro.

Zvonimir Boban prošlog je tjedna postao jedan od glavnih ljudi u Milanu, zajedno s legendom kluba Paolom Maldinijem trebao bi kreirati sportsku politiku i projekt vraćanja kluba u vrh europskog nogometa, a važnu ulogu trebali bi u svemu imati i hrvatski nogometaši. Maldini će obnašati funkciju tehničkog direktora, dok će Boban biti šef nogometnih operacija.

Boban je, navodi Sky Germany već otputovao u Njemačku gdje bi trebao dogovoriti iznos odštete i uvjete transfera s Hoffenheimom.

O kakvom se poslu radi? Kramarićev agent Vincenzo Cavaliere prije nekoliko je dana progovorio o transferu, nahvalio svog štićenika i iznio konkretan iznos.

"Teško je reći koliko će tražiti, ali vjerujem oko 30-40 milijuna eura. Andrej je u Njemačkoj među onima koji su postigli najviše golova u posljednje dvije sezone, a nije igrao za Bayern ili Borussiju Dortmund. Postiže mnogo golova, a ima i niz asistencija".

Kramarić je prošle sezone u 37 nastupa zabio 22 gola za Hoffenheim pri čemu pet u Ligi prvaka.

Podsjetimo da je viceprvak svijeta Kramarić došao u Hoffenheim 2016. godine, a njemački klub ga je otkupio od Leicester Cityja za 11 milijuna eura. Bio je to ujedno rekordni iznos kojeg je Hoffenheim ikad platio za nekog igrača.

Andrej Kramarić je za njemačkog bundesligaša odigrao 113 prvenstvenih utakmica, u kojima je 50 puta bio strijelac.

Koliko u Hoffenheimu cijene ovog Hrvata, svjedoči i rođendanska čestitka koju mu je uputio njegov klub, oslovljavajući ga s "doktore", na hrvatskom jeziku.

Kopirati
Drag cursor here to close