Trener Dinama

Bjelica: Rosenborg je jak kad igra kod kuće, ali mi smo spremni

Dinamo je stekao lijepu prednost za uzvrat, ali treba istaknuti da je Rosenborg dokazao da je opasan protivnik, a naročito u prekidima.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Dinama putuju u Norvešku gdje će u utorak u 21:00 sat na stadionu Lerkendal u Trondheimu braniti 2:0 iz prve utakmice u Maksimiru protiv Rosenborga.

''Imamo dobar rezultat, što ništa ne znači. Čeka nas puno posla u Trondheimu i vjerujem da smo spremni i da ćemo ponoviti utakmicu iz Zagreba. Rosenborg pokazuje dosta veliku snagu kad igraju kod kuće, ali mi smo spremni. Mi moramo biti na pravom nivou i onda će nam šanse za prolaz biti velike'', rekao je trener Dinama Nenad Bjelica uoči puta u Norvešku, javlja HRT.

Na pitanje kakav će biti sastav, Bjelica je rekao da je ekipa pokazala dosta dobru formu u zadnje dvije-tri utakmice, te da neće biti puno promjena, ako ih i bude.

Osvrnuo se i na igru Rosenborg: ''Ovo što smo pogledali je slično kako su igrali protiv Stabaeka i BATE Borisova i nas, rekli smo dobri igrači na krilima, neugodan centarfor, dva vezna ofenzivna igrača koja jako dobro igraju nogomet iz druge linije mogu biti opasni. To je njihov stil i generalno Rosenborg godinama tako igra, tako ga očekujemo i ne vjerujem da će nešto veliko mijenjati'', istaknuo je Bjelica.

''Ne vjerujem da će nešto biti jako drugačije, njihov imperativ je postići minimalno dva pogotka i sigurno će krenuti ofenzivnije, ali s naše strane se ništa ne mijenja. Idemo maksimalnim pristupom, idemo na pobjedu i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo. Bitno je da odigramo dobru utakmicu i mislim da bi naša kvaliteta trebala presuditi'', rekao je Bruno Petković uoči puta u Norvešku.

Trener Rosenborga Eirik Horneland nakon prve utakmice izjavio je da su Modri bili bolja momčad, a kao igrača koji im je zadavao najviše problema istaknuo je upravo Brunu Petkovića.

''Ne vjerujem da će se bazirati da zaustave jednog igrača već će biti fokusirani na napad, ali ne opterećujem se hoće li oni mene nešto posebno čuvati ili ne'', javlja HRT.

''Jedva čekamo tu utakmicu, Idemo kao da je 0:0. Idemo zabiti gol i završiti posao. Dobro smo se pripremili, trener nam je ukazao što nas čeka u Norveškoj i trebamo to samo prenijeti na teren'', rekao je Amer Gojak.

Dinamo je stekao lijepu prednost za uzvrat, ali treba istaknuti da je Rosenborg dokazao da je opasan protivnik, a naročito u prekidima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close