Kvalifikacije za Ligu prvaka

Bjelica optimist pred uzvrat sa Ferencvarošem

''U dobroj smo formi bez obzira na zadnja dva rezultata koji nisu bili pobjede. Spremni smo odigrati dobru utakmicu'', rekao trener Dinama.
Sport / Nogomet | 13. 08. 2019. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši  zagrebačkog Dinama večeras će u Budimpešti odigrati uzvratnu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ferencvaroša.

Iako je mađarski predstavnik u blagoj prednosti zbog 1:1 u prvom ogledu u Zagrebu, trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica je optimist, prenosi Anadolija.

Nakon što je remizirao sa Ferencvarošem, Dinamo je u Hrvatskoj nogometnoj ligi odigrao bez golova u gostima kod Osijeka. No, ni to ne brine Bjelicu.

“U dobroj smo formi bez obzira na zadnja dva rezultata koji nisu bili pobjede. Spremni smo odigrati dobru utakmicu. Atmosfera ekipi je jako dobra, dobro su svi radili, zadovoljan sam njihovom fokusiranošću i angažmanom posljednjih dana. Nadam se da ćemo biti na višem nivou nego u Zagrebu. Igramo s jako dobrim protivnikom. Imaju dobre pojedince i kvalitetni su kao ekipa pa će nam zadatak biti težak. Nema mjesta kalkulacijama, za nas igra samo pobjeda. Tako ćemo i ući u utakmicu i vjerujem da ćemo na kraju slaviti“, istakao je Bjelica za hrvatske medije.

Bjelica je dodao da ga ne zanima previše kako će igrati Ferencvaroš i da razmišlja samo o svom timu.

“Možemo prednost anulirati u prvoj ili zadnjoj minuti. Siguran sam da ćemo biti samouvjereni i samopouzdani. Ferencvaros se isto tako puno pita jer su dobra ekipa, ali bitno je da moja momčad bude na maksimalnom nivou“, naglasio je Bjelica.

Osim duela Ferencvaros – Dinamo, koji će se sa početkom u 20 sati igrati na Grupama stadionu u Budimpešti, večeras su na programu i preostali uzvratni susreti trećeg kola kvaifikacija za Ligu prvaka. Sastat će se: Qarabaq – APOEL (rezultat prve utakmice 2:1), Rosenborg – Maribor (3:1), Dynamo Kiev – Club Brugge (0:1), Kopenhagen – Crvena zvezda (1:1), Ajax – PAOK (2:2), LASK Linz – Basel (2:1), Olympiakos – Istanbul Basaksehir (1:0), Celtic – Cluj (1:1) i Porto – Krasnodar (1:0).

Kopirati
Drag cursor here to close