Trener Dinama nakon utakmice sa Širokim

Bjelica: Drago mi je zbog Menala, nadam se da će nastaviti u istom tonu

Vodeći pogodak u 9. minuti za zagrebačke ''Modre'' postigao je bivši igrač Širokog Brijega Luka Menalo, a trener Bjelica našao se kazavši ''Tko će kome, ako ne svoj svome'' te prokomentirao igre mladog Čapljinca.
Sport / Nogomet | 17. 11. 2018. u 19:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zahvaljujem se na gostoprimstvu Širokom Brijegu, bilo nam je baš lijepo. Što se tiče utakmice, mislim da smo gledali jednu izjednačenu utakmicu u kojoj je remi najrealniji'', izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica nakon prijateljske utakmice na Pecari.

Široki Brijeg i Dinamo remizirali su 1:1 u prijateljskoj utakmici odigranoj povodom 70. rođendana kluba s Pecare koja je ujedno bila službeni oproštaj od plavo-bijelog dresa legendarnog Brazilca Wagnera Santosa Laga.

Bjelica smatra da su brojne promjene utjecale na igru te je pohvalio atmosferu na Pecari.

''Bilo je puno promjena u obje ekipe i mislim da se dosta toga narušilo u igri. Sve u svemu fer i korektna utakmica, pun stadion, lijepa atmosfera. Možemo biti zadovoljni, dali smo šansu igračima koji u zadnje vrijeme nisu previše igrali, kojima fali natjecateljski ritam. Zadovoljan sam malo više drugim nego prvim poluvremenom, ali isto tako sam zadovoljan što nema ozlijeđenih igrača i da je s obje strane bila fer i korektna utakmica'', istaknuo je Bjelica.

Vodeći pogodak u 9. minuti za zagrebačke ''Modre'' postigao je bivši igrač Širokog Brijega Luka Menalo, a trener Bjelica našalio se kazavši ''Tko će kome, ako ne svoj svome'' te prokomentirao igre mladog Čapljinca.

''Danas smo ga stavili u poziciju napadača jer nam je nedostajao centralni napadač, solidno se snašao u toj ulozi iako je on najjači na krilu. Sretan sam zbog Luke da je dao gol, trebalo mu je to zbog samopouzdanja. U prvenstvu i utakmicama koje je igrao imao je u puno šansi, a nažalost nije bio sretan pred golom, danas mu se malo posrećilo pred svojom publikom, zabio je gol i drago mi je zbog njega i ekipe i nadam se da će nastaviti u istom tonu'', zaključio je trener Dinama Nenad Bjelica.

Foto: Bljesak.info / 70 godina ponosa: NK Široki Brijeg - GNK Dinamo (Luka Menalo)
Kopirati
Drag cursor here to close