Dvorske igre na Bernabeu

Bizarna svađa na treningu Reala, zvijezde ''otpisale'' Solarija: Perez otputovao u London

Radi se o igračima koji su inače u vrlo dobrim odnosima i koji imaju istog agenta, Ramosova brata. Neki špekuliraju kako je Marcelovo inzistiranje na transferu malo naživciralo Ramosa.
Sport / Nogomet | 11. 03. 2019. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madridska sportski list Marca otkriva tamošnjoj nogometnoj javnosti kako se na treningu Reala ove subote dogodio jedan poprilično bizaran incident. Nna prvi pogled ništa strašno, ali opet dovoljno da pokaže kako je atmosfera u svlačionici daleko od idilične.

Na subotnjem treningu igrala se utakmica timova koje su predvodili Marcelo, s jedne, te Sergio Ramos s druge strane. Slavila je Brazilčeva ekipa, a on je to u svom uvijek vedrom duhu burno proslavio. Nije se to pak svidjelo Ramosu, koji mu je prigovorio, toliko žustro da su između njih morali stati i suigrači.

Nakon treninga brzo su sve izgladili, ali ipak je procurilo u medije. Zanimljivo, radi se o igračima koji su inače u vrlo dobrim odnosima i koji imaju istog agenta, Ramosova brata. Neki špekuliraju kako je Marcelovo inzistiranje na transferu malo naživciralo Ramosa.

Sergio Ramos proteklih desetak dana prolazi uistinu teško razdoblje svoje karijere. Na udaru je predsjednika Pereza, ali i obratno, u odnosima sa suigračima često plane, a ne može se kazati ni kako između njega i trenera Solarija cvjeta ljubav. Danas se pojavila vijest kako će Juventus pokušati oteti Ramosa na sličan način kao što je to uradio s Cristianom Ronaldom.

Podsjetimo, Ramos se nakon ispadanja od Ajaxa ''zakačio'' s predsjednikom Florentinom Perezom, a na sastanku je natjerao i Isca da se ispriča suigračima zbog nedoličnog ponašanja uoči te utakmice.

Real je dan kasnije s uvjerljivih 4:1 slavio u Valladolidu i prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Ramosa ni ovdje nije bilo zbog kartona, a Marcelo je ušao kao taktička zamjena umjesto Reguilona u 89. minuti utakmice.

Ali, izgleda kako to nije sve. Marca piše kako su u svlačionici poremećeni odnosi između trenera i dijela starijih igrača. Isco i Gareth Bale nemaju preveliko mišljenje o Solariju, a daleko nisu ni Marcelo, Toni Kroos i Marco Asensio, koje je Argentinac već javno kritizirao.

Iz kluba danas nisu potvrdili da je Solari siguran, Perez je navodno otputovao u London, gdje žive Mauricio Pochettino i Jose Mourinho.

Kopirati
Drag cursor here to close