Ponovno rođen!

Bivši vratar Cagliarija preživio rušenje vijadukta bez ogrebotine!

"Bio sam na putu za Genovu i upravo se našao na mostu. Nakon što se most srušio, letio sam trideset metara u automobilu. Onda se automobil naglo zaglavio između stupova i ruševina"
Sport / Nogomet | 15. 08. 2018. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatnu sreću imao je bivši vratar talijanskog prvoligaša Cagliarija, Davide Capello, koji je sa svojim automobilom bez ogrebotine preživio rušenje vijadukta u Genovi.

"Prvo sam čuo neke zvukove, a onda se sve srušilo. Ja sam pravo čudo!", kazao je Capello za televizijsku kuću Sky TG24.

"Bio sam na putu za Genovu i upravo se našao na mostu. Nakon što se most srušio, letio sam trideset metara u automobilu. Onda se automobil naglo zaglavio između stupova i ruševina. Nevjerojatno, nisam dobio ni ogrebotine", kazao je ovaj sretnik.

S obzirom na razorne posljedice ove tragedije, Capello je doista imao pravu sreću, a u trenutku obrušavanja mosta nalazio se na njegovoj sredini.

I dok je 33-godišnji bivši vratar još sjedio zaglavljen u automobilu, nazvao je svoga oca kako bi mu javio da je sve uredu.

"Tata, srušio se jedan most i ja sam zaglavljen u sredini. Ali, ne brini ništa, posve sam uredu", kazao je Capello svome ocu.

Spasilačke ekipe su ga ubrzo izvukle i prevezle u bolnicu, ali se ispostavilo da nije pretrpio nikakve fizičke ozljede. Veliki šok kojeg je doživio morat će vremenom prevladati.

"Često se vozim ovom cestom, ona je jedna od najfrekventnijih u Italiji. Kad sam vidio da se sve ruši, bio je to ogroman šok. Nije mi jasno kako moj auto nije zgnječen u ruševinama", rekao je Capello.

Kao profesionalni nogometaš, Davide Capello nije ostvario neku veliku karijeru. Dva puta je branio za Cagliari Calcio dok je ovaj klub nastupao u Serie B. Nešto češće nastupao je u Serie C, a sada se nogometom bavi amaterski, nastupajući za Legino Calcio.

Kopirati
Drag cursor here to close