Ivo se vraća kući

Bivši ''Vatreni'' Iličević dolazi u njemački Nürnberg?

Iličević je dvije i pol godine igrao u Rusiji (Anži Mahačkala) i Kazahstanu (Kajrat Almati), a nakon toga postao je slobodan igrač.
Sport / Nogomet | 26. 01. 2019. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević (32) vraća se u njemački nogomet, a njegove su usluge spremni platiti u bundesligašu Nürnbergu.

Kako piše Bild, Iličević je već obavio liječnički pregled, a kako Hrvat trenutačno nije bio član nijednog kluba, Nürnberg za njega neće plaćati nikakvu odštetu.

Iličević je dvije i pol godine igrao u Rusiji (Anži Mahačkala) i Kazahstanu (Kajrat Almati), a nakon toga postao je slobodan igrač.

Nürnberg bi Iličevića uzeo do kraja sezone, navodi Bild, ali iz kluba jučer nisu mogli potvrditi ovaj transfer.

Sve će ovisiti o tome hoće li Iličević dobiti zeleno svjetlo liječnika, a poznato je da su ga kroz karijeru pratile brojne ozljede.

Najplodnije razdoblje svoje karijere Iličević je imao u bundesligašima Kaiserslauternu i HSV-u. Zbog svojih dobrih igara jedno je vrijeme bio i član hrvatske nacionalne vrste, za koju je odigrao devet utakmica.

Pitanje je, naravno, koliko Iličević može pomoći Nürnbergu u borbi za ostanak u Bundesligi. On je zadnju utakmicu odigrao 6. listopada u kazahstanskoj ligi, koja je ipak puno manje zahtjevna od njemačkog elitnog nogometnog razreda.

Ima li Iličević još uvijek u svojim nogama brzinu i vještinu vladanja loptom, također je veliko pitanje.

No, Nürnberg, ukoliko angažira ovog Hrvata rođenog u Njemačkoj, samo će pokazati koliko su mu novčana sredstva skromna, jer bi u suprotnom već na početku prijelaznog roka doveo neke igrače koji su puno svježiji od veterana Iličevića.

Ivo Iličević rođen je 1986. godine u Aschaffenburgu. Karijeru je započeo u Darmstadtu, a potom je preko Buchuma, Greuthera i Kaiserslauterna došao u HSV.

Kopirati
Drag cursor here to close