Heurelho Gomes

Bivši suigrač nahvalio Modrića: Uvijek je bio drugačiji

U razgovoru za brazilski ESPN Gomes je ispričao i zanimljivu priču koja opisuje Modrića kao igrača.
Sport / Nogomet | 10. 04. 2019. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski 38-godišnji vratar Heurelho Gomes trenutačno nastupa za Watford, od 2008. do 2014. bio je član Tottenham Hotspura, a od 2008. do 2012. suigrač kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću. U razgovoru za brazilski ESPN ispričao je i zanimljivu priču koja opisuje Modrića kao igrača, javlja HRT.

''Modrić je uvijek bio drugačiji. Trener Redknapp nije želio igrati kroz posjed lopte. Ja sam dobio uputu uzeti loptu i napucati je na Petera Croucha. Kada sam došao ovdje, zbog toga sam imao teškoće u prilagodbi'', rekao je Gomes.

''Stigao sam iz Brazila, gdje se igra tehnički nogomet, pa sam igrao u Nizozemskoj, gdje se također igra jako tehnički i golmani generalno distribuiraju loptu po travi. U Tottenhamu je bilo drugačije. Ako bih želio igrati, a ne samo ispucavati, trener se znao naljutiti'', govorio je vratar Watforda i nastavio:

''Često bi mi Modrić došao i rekao: 'Ne ispucavaj loptu. Dodaj je meni i ja ću se za nju pobrinuti.' Ja bih to napravio i on se držao riječi – ne bi nikada izgubio loptu'', objasnio je Gomes slikovito Modrićevu nogometnu veličinu, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close