Nesuđeni Zmaj

Bivši nogometaš HSV-a bh. porijekla uhićen zbog 310 kilograma droge

Mustafa 'Mucki' Kučuković je rođen u Bosanskom Novom, a 2004. godine je igrao za mladu reprezentaciju Njemačke, u generaciji s Manuelom Neuerom i Matsom Hummelsom.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2021. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Imago / Posrnuli nogometaš Mustafa Kučuković

Bivši nogometaš njemačkog HSV-a i mlade reprezentacije Njemačke, Mustafa Kučuković (34), uhićen je zbog sumnje da je trgovao drogom, piše Bild.

Navodi se da su u Hamburgu i Gelsenkirchenu uhićena dva muškarca zbog trgovine drogom, a da je jedan od njih Kučuković.

Uhićeni su prodavali drogu u ožujku i travnju prošle godine u Hamburgu, a kod sebe su imali 230 kilograma marihuane, 30 kilograma hašiša i 50 kilograma kokaina.

Kučuković je rođen u Bosanskom Novom, a 2004. godine je igrao za mladu reprezentaciju Njemačke, u generaciji s Manuelom Neuerom i Matsom Hummelsom.

Bio je veliki talent, ali nije napravio posebno uspješnu karijeru. Mucki, kako su ga zvali suigrači, debitirao je 11. rujna 2004. (protiv Stuttgarta, 0:2) kao dotad najmlađi igrač u profesionalnom kadru HSV-a (imao je tada 17 godina, 10 mjeseci i 6 dana).

Nakon odlaska iz HSV-a 2007. godine, za kojeg je upisao 14 bundesligaških utakmica (1 pogodak), igrao je za Greuther Fürth, TSV 1860 München, francuski Grenoble, danski SonderjyskE, ciparski Olympiakos, u Njemačkoj za Cottbus i Hansu Rostock.

Zadnju službenu utakmicu odigrao je koncem studenoga 2014. za Hansu Rostock (protiv Dynama Dresden, 1:3), a početkom 2015. zatražio je i dobio raskid ugovora.

Nije mogao pronaći ni novi klub ni nekadašnju formu, tek nekoliko neuspješnih pokušaja u niželigašima nisu više bili vrijedni spomena.

Kopirati
Drag cursor here to close