Prva liga

Bivši igrač Hajduka debitira protiv GOŠK-a, Čapljina traži prve bodove

Ovog vikenda igrat će se utakmice trećeg kola Federalne lige.
Sport / Nogomet | 22. 08. 2020. u 08:28 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabelski GOŠK u prošlom kolu upisao je prve bodove u Prvoj ligi Federacije BIH, u kojoj je jedan od najvećih favorita za njeno osvajanje.

 No, u novom kolu momčad Vuleta Trivunovića ima novo teško gostovanje, ovaj put kod gradačačke Zvijezde. Domaćin je nakon slabog ulaska u sezonu, odnosno dva poraza, ostao bez kompletne uprave te trenera Mile Lazarevića.

 Novi trener postao je Dario Damjanović, bivši reprezentativac BiH koji je ove godine okončao dugu igračku karijeru. Bivši nogometaš Modriče, Hajduka, Kaiserslauterna preuzeo je klub iz svog rodnog grada i debitirat će u subotu protiv GOŠK-a.

''Bilo tko da je došao za trenera, mora shvatiti situaciju u kakvoj se Zvijezda sada nalazi i biti svjestan da ga čeka ta utakmica s GOŠK-om odmah na startu. Po meni, moramo se nositi s pritiskom. I ja, igrači, svi u klubu... Nakon dva poraza nije lako, ali ranjen čovjek zna da bude najopasniji'',  rekao je Damjanović za SportSport.

Za razliku od Zvijezde savršen ulazak u sezonu imalo je Posušje, koje u ovom kolu gostuje kod Travnika, koji je također bez poraza. Ipak, trener Posušja Denis Ćorić imat će oslabljenu momčad, jer u Travnik neće putovati Josip Barišić i Ante Dario Stipić, a pod upitnikom su još trojica igrača. 


U ovom kolu u Hercegovini će se igrati samo jedna utakmica, a u njoj će Čapljina protiv Radnika iz Hadžića tražiti prve ovosezonske bodove.

Parovi 3. kola (subota, 17 sati)

GRADAČAC: Zvijezda - GOŠK

GRAČANICA: Bratstvo - Jedinstvo

BANOVIĆI: Budućnost - Orašje

ŽIVINICE: Slaven-Vis Simm Bau

TRAVNIK: Travnik - Posušje

KAKANJ: Rudar - Igman

ČAPLJINA: Čapljina - Radnik

TEŠANJ: Tošk – Goražde (nedjelja, 17.00)

Kopirati
Drag cursor here to close