FA kup

Bilić preskočio Charlton, Liverpool slavio u Merseyside derbiju

Iznenađenje je priredio Derby County pobijedivši na gostovanju Crystal Palace sa 1-0. Gol odluke zabio je Chris Martin u 32. minuti. Za Derby je cijeli susret igrao Wayne Rooney koji je na Pride Park stigao početkom ove godine.
Sport / Nogomet | 05. 01. 2020. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje predvodi bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, izborili su plasman u 16-inu finala FA kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Charlton sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Kenneth Zohore u 32. minuti utakmice.

U najzanimljivijem susretu 3. kola, velikom gradskom derbiju Liverpool je pobijedio Evereton sa 1-0, a pobjedu "Redsima" donio je Curtis Jones u 71. minuti.

Sa 18 godina i 340 dana, Jones je postao najmlađi Liverpoolov strijelac u "Merseyside" derbiju nakon Robbiea Fowlera koji je u ožujku 1994. zabio pogodak sa 18 godina i 338 dana.

Jurgen Klopp je otvorio utakmicu bez devet standardnih prvotimaca, a od prve minute je debitirao Japanac Minamino koji je stigao početkom siječnja iz RB Salzburga. Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Nastavak natjecanja izborio je i Chelsea porazivši Nottingham Fores sa 2-0. Pobjedu "Bluesima" donijeli su Callum Hudson-Odoi (6) i Ross Barkley (33). Mateo Kovačić je igrao za londonski sastav do 69. minute.

Tottenham nije uspio pobijediti Middlesbrough pa će morati igrati ponovo pred svojim navijačima nakon što je prvi susret završio 1-1. Domaćin je poveo golom Ashleyja Fletchera u 50. minuti, a Tottenham je spasio Lucas Moura izjednačivši u 61. minuti.

Iznenađenje je priredio Derby County pobijedivši na gostovanju Crystal Palace sa 1-0. Gol odluke zabio je Chris Martin u 32. minuti. Za Derby je cijeli susret igrao Wayne Rooney koji je na Pride Park stigao početkom ove godine, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close