HNL

Bilić odustao od Oršića, Bjelica i Dinamo zatvaraju dućan

"Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa", kaže Bjelica.
Sport / Nogomet | 30. 01. 2020. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cropix / Majer, Oršić i Petković postaju stupovi Dinama

U zimskom prijelaznom roku iz redova zagrebačkog Dinama otišao je samo najbolji igrač momčadi, Španjolac Dani Olmo, a prema informacijama iz modrog stožera, više ih ne bi trebalo biti.

Ovih dana aktualizirala se priča oko odlaska Mislava Oršića, spominjao se Bilićev West Bromwich Albion, ali od tog transfera očito neće biti ništa. WBA je navodno na korak do dovođenja Poljaka Kamila Grosickog, a i sam Bjelica je u razgovoru za Sportske novostirekao da Oršić ostaje.

"Novih transfera neće biti, ni odlazaka ni dolazaka. Da je Oršić otišao, nekoga bismo doveli, a ovako nema potrebe. Klub mi je potvrdio da ne prodaje Oršića, a i njegov menadžer mi je rekao da od toga neće biti ništa. Zadovoljan sam ishodom prijelaznog roka jer vjerujem da u momčadi imamo igrače koji će moći zamijeniti Olma", rekao je Bjelica.

Bilić je alternative za Dinamova ofenzivca pronašao u Sheffieldovom Callumu Robinsonu i Hullovom Kamilu Grosickom. Prvi je stigao na posudbu, dok će drugi tijekom dana kompletirati transfer težak 2,5 milijuna eura.

Dinamov trener uz to je dodao samo da bi eventualno neki igrač mogao otići na posudbu budući da prijelazni rok za hrvatske klubove traje do 17. veljače.

"U Koprivnicu idemo u najjačem sastavu, nema potrebe da ikoga čuvamo. U prvom planu su igrači koji su najviše igrali na jesen i oni će igrati, a onda imamo dovoljno vremena do susreta s Rijekom", rekao je Bjelica.

Kopirati
Drag cursor here to close