video

Bilić čestitao svakom svom igraču pojedinačno: "Ponosan sam na momke!"

Sport / Nogomet | 24. 10. 2015. u 19:19 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener West Hama Slaven Bilić izjavio je u subotu da je ponosan na svoje igrače, te da su zasluženo pobijedili Chelsea 2:1 u 10. kolu Premier lige.

"Ponosan sam na momke, zasluženo smo pobijedili prvaka. U prvom poluvremenu smo odigrali jako dobro, ali na startu drugog dijela igrali smo suprotno od onoga što smo htjeli. Ne možete pustiti protivniku loptu i braniti se 45 minuta. No, to je pitanje mentaliteta, kojeg trebamo promijeniti, a to je proces koji traje. Iako je Chelsea izjednačio, sreća je da nam je ostalo više od pola sata do kraja i mogli smo ponovno uspostaviti pritisak", kazao je Bilić za britanske medije.

Trener Chelseaja Jose Mourinho je nakon poraza izbjegao novinare.

"Mogu razumjeti Mourinha, jer iz njegove perspektive mnoge sudačke odluke u posljednje vrijeme bile su protiv Chelseaja. No, što se tiče današnjih sudačkih odluka, mislim da nije bilo grešaka."

Sudac je poništio gol Fabregasa zbog zaleđa, a u 44. minuti pokazao je crveni karton Matiću.

"Nitko ne može reći da je bio u zaleđu, ali niti da nije bio. Pogledao sam snimku, ali svejedno nisam sto posto siguran. Što se tiče isključenja Matića, odnosno dva žuta kartona, mislim da je sudačka odluka bila ispravna. Matićevo isključenje je utjecalo na igru, ali Mourinhovo nije, jer nije važno ako sudac isključi nekoga sa klupe", zaključio je BIlić.

Kopirati
Drag cursor here to close