Ispipavanje?

Njemački Bild tvrdi: Ivan Perišić se nudi Bayernu!

Što se tiče opcije da prijeđe u Bayern, Perišić je eksplicitno kazao kako Niko Kovač, ukoliko ga želi, dobro zna gdje ga može pronaći.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2018. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prenoseći neke dijelove razgovora Ivana Perišića s novinarom zagrebačkih Sportskih novosti, njemački Bild posebno apostrofira riječi hvale hrvatskog reprezentativca upućene Niki Kovaču.

Perišić je za Sportske novosti kazao kako je Niko Kovač, koji je ove sezone preuzeo Bayern, imao veliki utjecaj na njega.

Napadač Intera napominje kako je imao odlične nastupe za Hrvatsku dok ju je vodio Niko Kovač, podsjećajući ujedno i na njihov prisan odnos i međusobno praćenje postignuća u njemačkom nogometu, gdje su obojica, svaki u svome vremenu, ostavili traga.

Što se tiče opcije da prijeđe u Bayern, Perišić je eksplicitno kazao kako Niko Kovač, ukoliko ga želi, dobro zna gdje ga može pronaći.

Perišić je kazao kako sebe može zamisliti samo u nekom velikom europskom klubu, ukoliko se odluči otići iz Intera. Pritom preferira igranje u Španjolskoj i Engleskoj.

Bild podsjeća kako je do kraja prijelaznog roka u Engleskoj ostalo tek nekoliko dana, jer se ove sezone tržište u Engleskoj zatvara 9. kolovoza, dan prije početka Premier lige. U ovome trenutku se ne čini kako je Perišić kupio avionsku kartu za Englesku.

S druge strane, FC Bayern je zasigurno veliki klub koji bi odgovarao Perišićevim ambicijama.

Kopirati
Drag cursor here to close