... opet prvak ja!

Bilbija: Srce je ipak odabralo Mostar

Povratnik u HŠK Zrinjski Mostar Nemanja Bilbija dres 'Plemića' oblačio je u okruglo 100 službenih utakmica.
Sport / Nogomet | 13. 01. 2020. u 16:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon godinu dana Koreje, ipak je srce odabralo Mostar. Što se tiče prilagodbe neće biti problema s moje strane - ni s novim igračima ni s trenerom Žižovićem.

"Zrinjski će ići iz utakmice u utakmicu i stvarno imamo jednu dobro ekipu, ali prvo da se spremimo pa vidjet ćemo sto će biti na kraju", odgovorio je Nemanja Bilbija na upit može li Zrinjski i ove godine do titule Premijer lige.

Nogometaši Zrinjskog okupili su se u ponedjeljak na stadionu pod Bijelim brijegom gdje su odradili prvi trening u novoj godini.

Na prvom treningu pojavila su se i dva nova imena - 24-godišnji branič Josip Ćorluka te 20-godišnji vratar Dinko Horkaš. Tu su i povratnici Miloš Filipović i Nemanja Bilbija, dok su klub napustili Ivan Lendrić, Staniša Mandić i Jasmin Čeliković.

Podsjetimo, povratnik u HŠK Zrinjski Mostar Nemanja Bilbija dres 'Plemića' oblačio je u okruglo 100 službenih utakmica.

Nakon što je dao veliki doprinos u osvajanju tri uzastopna naslova prvaka 2016., 2017. i 2018. godine, prošle sezone ostvario je transfer u južnokorejski Gangwon kao prvi strijelac Premijer lige.

Zrinjski je novu godinu dočekao na petom mjestu ljestvice s 31 bodom, što je dosta lošije u odnosu na prošlu sezonu kada su "Plemići" na zimsku stanku otišli s 38 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close