Treći put na Kupresu

Bilbija: S Kupresa smo redovito odlazili do titule

Dva posljednja ljeta nogometaši Zrinjskog spremala su se za europske i premijerligaške utakmice u Sloveniji. Ovo ljeto, zbog pandemije, to nije moguće, pa su se Plemići uputili na Kupres.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2020. u 12:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ipak, ta baza dobro je poznata Zrinjskom, jer im je bio skoro bio stalna baza u godinama do prvog odlaska u Sloveniju. Tamo je već ljetne pripreme odrađivao Nemanja Bilbija, prvi put kod VInka Marinovića 2016, a sljedeće godine kod Blaža Sliškovića.
 
Bilbija se prisjetio da je oba puta Zrinjski imao trofejnu sezonu.

''Ovo su treće moje pripreme na Kupresu sa Zrinjskim. Dvaput smo dosad osvajali titulu kad bi se ovdje pripremali, pa se nadam da možemo i ove godine imati velike domete u novoj sezoni'', kaže Bilbija.

Povratnik u redove Zrinjskog Nemanja Bilbija stigao je ove zime, ali ekipa za koju je uspio odigrati samo tri službene utakmice dodatno se izmijenila tijekom ljeta.
 
''Otišlo je sedam, osam dobrih momaka i dobrih igrača, a došlo je pet novih. Dobro su prihvaćeni, dobro rade, nadam se da će se što bolje uklopiti'', dodaje Bilbija čije će iskustvo biti od velike važnosti treneru Mladenu Žižoviću.
 
 
''Ambicije su uvijek velike. Igrat ćemo na tri fronta i mislim da možemo napraviti veliku stvar u idućoj sezoni''.
Kopirati
Drag cursor here to close