#97

Bilbija na pogodak od Kordića: Ne zamaram se rekordima

Nemanja Bilbija došao je do brojke 97 kada su golovi u Premijer ligi u pitanju, a postigao je i svoj 74. pogodak u dresu Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2021. u 09:21 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemanja Bilbija postigao je prva dva gola u pobjedi Zrinjskog nad Širokim Brijegom (4:0), puno lakšom nego je bilo tko očekivao.

"Iskoristili smo jako dobru formu, dobru igru, dobro smo otvorili i sve je bilo lakše. Je li pobjeda previsoka ili ne, nije važno, ali zaslužena je", rekao je Bilbija nakon utakmice.

Video: Uvjerljiva pobjeda Zrinjskog

Najbolji igrač Plemića postigao je sedmi pogodak u sezoni, čime se izjednačio na prvom mjestu liste strijelaca sa Stojanom Vranješom. To mu je bio ukupno 97. pogodak u Premijer ligi, ali i 74. u dresu Zrinjskog.

Sada ga samo jedan pogodak dijeli da se izjednači sa Krešimirom Kordićem, koji je dosad bio nedodirljiv na prvom mjestu "vječne" ljestvice strijelaca HŠK Zrinjski.

"Ne zamaram se time, jer da se zamaram možda ne bih ni postizao golove. Radim puno za ekipu, ekipa radi za mene i vide se rezultati", dodao je Bilbija.

U Premijer ligi je sada stanka, a kada se liga vrati igrat će se mostarski derbi.

"U 21 dan igrali smo sedam utakmica i zaslužili smo pauzu. Prijeko nam potreban odmor, a onda ćemo se dobro pripremiti za derbi".
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close