Pred nastavak prvenstva

Bilal Jelić: Ambicije u Mostar SG su uvijek najveće

''Mnogo nam nedostaju vjerni navijači koji su uvijek bili naš šesti igrač. Još uvijek mogu da nas bodre samo ispred malih ekrana'', kaže Jelić.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2021. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Reprezentativci BiH iz redova Mostar SG 

Nakon velikog uspjeha i plasmana futsal reprezentacije BiH na Europsko prvenstvo u Nizozemsku, igrači se vraćaju u dvorane širom BiH.

Velike zasluge za ovaj povijesni uspjeh imaju članovi Mostar Stari Grad Staklorada kojih je u reprezentaciji bilo čak sedam: Stanisav Galić, Nermin Kahvedžić, Bilal Jelić, Josip Bošković, Anel Radmilović, Marin Sesara i Marijo Aladžić.

Igrači mostarskog kluba nemaju vremena za odmor i danas u 16.30 sati na svom terenu u dvorani USRC Midhad Hujdur - Hujka igraju protiv MNK Seljak iz Livna. Mostarci su apsolutni favoriti, a ove dvije ekipe snage će odmjeriti i u Kupu BiH u srijedu.

''Nakon reprezentacije vratili smo se klupskim obavezama. Obavili smo dva treninga i bitno je da smo svi zdravi došli. Vratio nam se i kapiten Marijo Aladžić na kojeg možemo da računamo od utakmice protiv Seljaka. U veoma kratkom vremenskom periodu imamo dvomeč s ekipom iz Livna kako ligaški, tako i polufinale Kupa BiH. Maksimalno ćemo se fokusirati na predstojeće utakmice i sve drugo osim naših pobjeda u oba meča bi bilo iznenađenje'', kaže Bilal Jelić koji je treći strijelac prvenstva sa 17 postignutih golova.

Reprezentativac BiH dodaje da u svaku utakmicu ulaze maksimalno spremni i bore se do zadnje minute.

''Polako ali sigurno podižemo formu pred play-off. Realno, ambicije u Mostar SG su uvijek najveće, a to je dupla kruna. Mnogo nam nedostaju vjerni navijači koji su uvijek bili naš šesti igrač. Još uvijek mogu da nas bodre samo ispred malih ekrana'', kaže Jelić.

Kopirati
Drag cursor here to close