Obiteljsko veselje

Bila je to zaista dječija igra: Kako su nevjerojatno preslatka djeca španjolskih igrača ukrala show

Sport / Nogomet | 02. 07. 2012. u 16:12 M,A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica Španjolske protiv Italije zaista je izgledala kao dječja igra, kao da su odrasli igrali protiv djece, tako da su prelijepe scene igre djece nakon utakmice bile u potpunosti prikladne.

Nakon lagane pobjede na finalu Eura 2012, španjolski igrači su paradirali terenom sa trofejom, a nakon toga proslavu su na terenu vodili najmlađi. Preslatka dvogodišnja Nora Torres kćerka, Fernanda Torresa, koji je za španjolsku dao treći gol i potvrdio povijesnu pobjedu, je započela veselje kojem su se priključili ostali najmlađi navijači, djeca nogometaša, pa je tako španjolska pobjeda postala pravo 'obiteljsko veselje'.

Još nekoliko prvih igrača iz tima, uključujući i Torres-a, strijelca Veznjaka Xabi Alonsa i vratara Jose Renia, ali i igrača koji nisu igrali na ovom prvenstvu, uveli su svoje najmlađe članove obitelji na teren kako bi se pridružili proslavi i uživali u pobjedi, čak i više nego njihovi očevi.

U minijaturnim dresovima Španjolske reprezentacije najmlađi su trčali terenom i igrali se svjetlucavim konfetima, dok su navijači klicali na tribinama i pozdravljali pobjednike. Snimke nakon zadnjeg zvižduka govore toliko o ljubavi navijača prema reprezentaciji, koji su čak svoju djecu predavali u ruke nogometaša.

Kopirati
Drag cursor here to close