EON za BiH

BiH gledaj besplatno reprezentaciju uz EON

Tijekom vikenda gledajte i najpopularnije emisije – Nova In, Zvezde Granda, Nikad nije kasno, 24 minuta sa Zoranom Kesićemi druge na Nova BH.
Sport / Nogomet | 06. 10. 2020. u 22:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijajte za našu reprezentaciju u prvoj odlučujućoj baražnoj utakmici za odlazak na EURO; BiH - Sjeverna Irska, potpuno besplatno preko EON aplikacije!

Uživo pratite prijenos utakmice play offa za plasman na Europsko prvenstvo u nogometu 2021. godine BiH - Sjeverna Irska,u četvrtak 8. listopada u 20.45 sati samo na kanalu Nova BH, uz EON preko bilo kojeg interneta u Bosni i Hercegovini.

Kreirajte promo nalog 8. listopada na site-u https://bh.eon.tv/bosnaihercegovina/ , unesite vaše podatke i pristupite najboljim sadržajima uz EON aplikaciju potpuno besplatno do 11. listopadau ponoć.

Tijekom vikenda gledajte i najpopularnije emisije – Nova In, Zvezde Granda, Nikad nije kasno, 24 minuta sa Zoranom Kesićemi druge na Nova BH.

Saznajte najnovije, točne i nezavisne vijesti na N1, a za djecu je tu i najbolji program na kanalima Pikaboo i Vavoom.

Bodrite Zmajeve i u utakmici protiv Nizozemske u UEFA Ligi nacija, koja se igra 11. listopada u 18:00 sati, uz direktan prijeenos samo na Nova BH.

Na kanalima Sport Klub i Nova S moći ćete pratiti i druge aktualne sportske sadržaje.

Subota i nedjelja su idealni i za gledanje dobrog filma ili serije, a sigurno ćete naći svoj omiljeni naslov u Telemach Video klubu. Uživajte u ovom i svim drugim sadržajima u EON Sport + Obiteljskom paketu, koji će uz EON Smart ili mobilnu aplikaciju biti besplatni od četvrtka do nedjelje.

Gledamo naše! Uživajte u vikend zabavi za cijelu obitelj samo uz Telemach !

Kopirati
Drag cursor here to close