La Liga

Bez Messija i Suareza razigrana Barcelona pregazila Betis

Barca u drugom poluvremenu krenula još jače, a napadačka igra im se isplatila u 41. minuti kada Antoine Griezmann postiže svoj prvi gol u dresu katalonskog kluba za izjednačenje rezultata na 1:1.
Sport / Nogomet | 26. 08. 2019. u 07:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Antoine Griezmann postigao je prve golove u dresu Barcelone

Iako su u ovom susretu igrali bez Lionela Messija, Luisa Suareza i Ousmanea Dembelea, Barca je fantastičnim drugim poluvremenom uspjela doći do pobjede na Camp Nou.

Loše je počelo po Barcu. Istina, napali su od prve minute, ali je Nou Camp zaledio Fekir golom nakon sjajne akcije za 0:1 u 15. minuti susreta.

Potom je Barca krenula još jače, a napadačka igra im se isplatila u 41. minuti kada Antoine Griezmann postiže svoj prvi gol u dresu katalonskog kluba za izjednačenje rezultata na 1:1.

U nastavku su gosti iz Seville potpuno pregaženi. Golijadu otvara Antoine Griezmann u 50. minuti spektakularnim golom za preokret od 2:1, a zatim pogađaju Perez (56.) i Alba (60.) za potpuno razbijanje gostiju.

Arturo Vidal samo što je ušao u igru u 77. minuti postiže gol za 5:1, da bi konačan rezultat od 5:2 još jednim fantastičnim golom postavio Loren..

Pokazala je Barcelona da može igrati dobro i bez trojice najboljih napadača. Griezmann bi nakon ovog pogotka mogao proigrati, a kada se vrate ozlijeđeni Barca bi ponovno mogla postati nezaustavljiva.

Kopirati
Drag cursor here to close