BH Telecom

Besplatno gledajte polufinalne i finalne utakmice SP Rusija na mobitelima ili tabletima

BH Telecom će svim svojim korisnicima omogućiti besplatan pristup i korištenje Moja webTV usluge tijekom trajanja ovih utakmica.
Sport / Nogomet | 09. 07. 2018. u 14:31 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi korisnici usluga BH Telecoma koji žele polufinalne i finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva na BHT1 kanalu pratiti putem interneta, na svojim mobitelima, laptopima ili tabletima, imat će tu mogućnost, i to besplatno, bilo gdje na području BiH.

BH Telecom će svim svojim korisnicima omogućiti  besplatan pristup i korištenje Moja webTV usluge tijekom trajanja ovih utakmica, bez obzira da li internetu pristupaju putem fiksne ili mobilne mreže BH Telecoma. 

Za praćenje utakmica potrebno je na portalu BH Telecoma: www.bhtelecom.ba/webtv.html, bez prijave i bilo kakvih dodatnih koraka, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti ili  korisnik može skinuti Moja webTV aplikaciju na svoj smart uređaj, kliknuti na BHT1 kanal i stream će se pokrenuti. 

Besplatna Moja WebTV usluga podrazumijeva besplatan pristup i streaming kanala BHT1 za vrijeme trajanja polufinalnih i finalnih utakmica SP Rusija 2018, koje će se odigrati u periodu od 10.07. do 15.07.2018.godine.

BH Telecom. Moja priča.

Kopirati
Drag cursor here to close