Elton John

Beskrajna ljubav velikog glazbenika prema FC Watfordu traje desetljećima

On je ovaj klub prvi put kupio 1976. godine i postao njegovim predsjednikom, da bi ga 1990. prodao, ali je i dalje predsjedao Watfordom. Ipak, ljubav je bila veće od svega ostalog pa je ponovno 1997. otkupio svoj omiljeni klub.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2018. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbena legenda Sir Elton John (71) emotivno je preživljavao utakmicu engleske Premier lige između njegova omiljenog kluba Watforda i Tottenham Hotspura.

Nakon što su u 53. minuti autogolom Doucouréa došli u rezultatski zaostatak, igrači FC Watforda rastužili su slavnog glazbenika do nulte točke. Na njegovu beskrajnu sreću, „Hornetsi“ su okrenuli rezultat tako da se Elton John od tužnog trubadura pretvorio u „Rocket Mana“.

Nakon što je Troy Deeney u 69. minuti poravnao rezultat, pjevaču se vratila nada i bolje raspoloženje, a kad je u 76. minuti Craig Cathcard postigao pobjednički zgoditak za 2:1, uslijedilo je istinsko oduševljenje.

Strast Eltona Johna prema ovome klubu traje već desetljećima. Pjevač je odrastao u Watfordu i od malih je nogu vatreni navijač kluba.

On je ovaj klub prvi put kupio 1976. godine i postao njegovim predsjednikom, da bi ga 1990. prodao, ali je i dalje predsjedao Watfordom. Ipak, ljubav je bila veće od svega ostalog pa je ponovno 1997. otkupio svoj omiljeni klub. Od tada je svim srcem, novcem i imidžom uz ovaj klub koji ne početku aktualne sezone iznenadio sve postigavši četiri pobjede u prva četiri kola.

Sljedeći veliki izazov čeka ih 15. rujna u susretu sa slavnim Manchester Unitedom u okviru petog kola Premier lige. Zanimljivo je da ih je treće kolo Engleskog liga kupa ponovno spojilo s Tottenhamom, a utakmica je na rasporedu 25. rujna.

Kopirati
Drag cursor here to close