Nosi mu se bijela boja?

Bernabeu zove: Real poslao nemoralnu ponudu za Pogbu

"Kraljevski klub" je "Crvenim vragovima" ponudio 75 milijuna eura, plus Balea ili Isca.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2019. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Paul Pogba

Francuski nogometaš Paul Pogba i definitivno napušta Manchester United, a engleski mediji tvrde da madridski Real sve čini kako bi dobio utrku s Juventusom za sjajnog veznjaka.

"Kraljevski klub" je "Crvenim vragovima" ponudio 75 milijuna eura, plus Balea ili Isca.

Juventus također ne odustaje od angažiranja svog nekadašnjeg igrača, ali u Torinu su potpuno fokusirani na transfer Matthijsa de Ligta iz Ajaxa i Pogba im trenutno nije prioritet.

U Madridu se nadaju kako će iskoristiti defanzivu "Stare dame" i dobrom ponudom uvjeriti Pogbu i Ubited da je odlazak u prijestolnicu Španjolske najbolja odluka za sve tri strane.

Pogbin menadžer Mino Raiola je u petak potvrdio da Francuz želi napustiti Old Trafford, piše AS.

Francuski reprezentativac se u Manchester United vratio iz Juventusa 2016. godine, ali je za vrijeme novog boravka među "Crvenim vragovima" shvatio kako je boravak na Old Traffordu bio frustrirajući.

Paul Pogba je za Juve odigrao 124 utakmice i postigao 28 golova, dok je u Manchester Unitedu nastupio u 92 utakmice, postigavši 24 gola.

Njegov transfer iz Stare dame na Old Trafford svojevremeno je dostigao rekord svih vremena, ali su ga u međuvremenu nadmašili Neymar, Kylian Mbappe, Phillippe Coutinho, Ousmane Dembele i Joao Felix.

Kopirati
Drag cursor here to close