Pad popularnosti

Berlusconi: Ako se ovako nastavi, ponovno ću kupiti Milan

S obzirom kako stvari idu, moglo bi se završiti ponovnom kupovinom Milana, poručio je Berlusconi
Sport / Nogomet | 27. 04. 2018. u 10:07 Anadolija Agencija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hm, prodati, kupiti ...

''Ukoliko se ovako nastavi, ne mogu osporiti da ću prije ili kasnije ponovo kupiti Milan'', poručio je Silvio Berlusconi na političkom skupu, u četvrtak, uvečer.

Biznismen, medijski magnat i bivši premijer koji je vodio milanski nogometni klub 30 godina prodao ga je prošle godine Yonghong Liju za 740 milijuna eura.

No, talijanski mediji navode da je Berlusconi na političkom skupu njegove stranke Forza Italia u Udinama okupljenima da bi mogao ponovo preuzeti Milan.

''S obzirom kako stvari idu, moglo bi se završiti ponovnom kupovinom Milana'', naglasio je Berlusconi.

On je dodao da je neočekivano loš rezultat Fora Italije na nedavnim izborima došao kao posljedica njegove prodaje slavnog kluba.

''Mnogi su me zaustavljali i pitali zašto sam prodao klub tko zna kome. Oni me krive za trenutno stanje u Milanu. Moram vam priznati nešto. Ukoliko se ovako nastavi ne mogu osporiti da ću prije ili kasnije ponovo kupiti Milan'', kazao je Berlusconi.

''Rossoneri'' se suočavaju sa ograničenjima zbog kršenja pravila ''Financijskog fair-playa'', a uz to ostaje da se vidi hoće li biti u mogućnosti da nastavi vraćati kredit Elliott Managementu.

Ove sezone Milanu ne ide najbolje ni na travnjaku. Istina plasirao se u finale Kupa Italije u kojem će se 9. svibnja na rimskom Olimpicu sastati sa Juventusom. No, u Seriji A velikan talijanskog i europskog nogometa je na sedmoj poziciji sa 54 boda, čak 31 manje od lidera ''stare dame'' iz Torina.

Kopirati
Drag cursor here to close